2013-10-18

Moterų atgaivos savaitgalis Druskininkuose



Spalio 12-13d. bendruomenės moterys praleido nuostabų savaitgalį Druskininkuose. Tai buvo tikra atgaiva ir dvasiai, ir kūnui. Turėjome progą pasilepinti pirties malonumais, gardžiu maistu, ramiu ir netrikdomu miegu , o svarbiausia nuoširdžiu ir atviru bendravimu vienom su kitomis ir žinoma su Dievu. Buvo nuostabu dar labiau viena kitą pažinti, susibendrauti, pasidalinti savo džiaugsmais, rūpesčiais, išgyvenimais, netgi padėti išspręsti tam tikrus keblumus „ Dilemų teatre“. Kiekviena bendravimo akimirka man buvo tikras palaiminimas. Tikrai gera klausytis, kaip Dievas veikia kitų moterų gyvenime, kokie nuostabūs stebuklai vyksta kiekvieną dieną. 

Dalijimasis liudijimais turbūt viena iš įsimintiniausiu savaitgalio dalių, kuri dar labiau padėjo suvokti Viešpaties didybę, Jo nesibaigiantį  rūpestį  ir gailestingumą. Dar vienas nepakartojamas savaitgalio potyris, tai asmeninis laikas praleistas su Dievu, atrodo toks įprastas, tačiau atsiribojus nuo visų trikdžių ir rutinos, visiškai naujas ir nepakartojamas. Tai laikas kuomet tikrai galėjome pasijausti Dievo kūrinijos dalimi. 

Tad galiu drąsiai pasakyti, kad šis savaitgalis atnešė gerokai daugiau nei tikėjausi ir buvo ne tik paprastas  moterų pasibuvimas, bet tikras atgaivos ir prisipildymo laikas iš Dievo.


Rasa
2013 m.

Visos kartu prie Nemuno vingio

Pasivaikščiojimas auksiniais takais

Ir kurorto gatvėmis

Nemuno vaizdai nuo gražiosios Druskininkų alėjos

Skaistė, Virginija ir Vaiva

Rasa ir Marija
Šventiniai sekmadienio pietūs - buvo taip skanu, kad nieko neliko!

Susitvarkymas...


1 komentaras:

  1. Nu po tokių įspūdžių nebelieka niekaip kitaip reaguoti tik - KADA KITAS MOTERŲ SAVAITGALIS? :)

    AtsakytiPanaikinti

  Adaptuota The Professional Template tema