2010-02-16

Moterų tarnystės komandos susitikimas

Š.m. vasario 6 d. mūsų bažnyčios Moterų tarnystės komanda buvo susirinkusi tam, kad pabaigtų praeitais metais pradėtą darbą. Jau prieš metus, mes pradėjome kurti VLKB Moterų tarnystės viziją ir misiją. Vieno susitikimo mums neužteko, todėl šių metų pradžioje pratęsėme savo darbą.

Galiu pasidžiaugti, kad Dievas davė atsakymą į mūsų maldą. Mes meldėmės, kad Dievas mus įkvėptų ir parodytų mums kryptį. Dievas ne tik pruošė mums viziją, bet ir pridėjo misiją "dovanų".

Taigi, moterų tarnystės Vizija:

Savo gyvenimu šlovinanti Dievą, auganti Jo pažinime, patarnaujanti artimui.

O Misija:

Padėti moterims ieškoti artumo su Viešpačiu ir kasdienybėje gyventi su Kristumi.


Šio savaitgalio metu mes aptarėme ir šių metų planus. Visos kartu sutarėme, kad reikia vėl atnaujinti teminius moterų vakarus. Už juos atsakingos Vita R. ir Jurgita M. Teminių vakarų kalendorius turėtų greitai pasirodyti šioje svetainėje.

Rudenį ir vėl visas Lietuvos moteris pakviesime į kasmetinę Moterų konferenciją. Konferencijos organizavimui bus buriamas organizacinis komitetas, kuriame šiais metais įsipareigoja dalyvauti Vita R. ir Diana M.

Ir toliau šiais metais mamos kviečiamos burtis į Mamų maldos grupeles, kuriose jos meldžiasi už savo vaikus, jų tikėjimą, mokymosi ir priežiūros institucijas. Galime pasidžiaugti, kad per praėjusius metus susikūrė net 5 mamų maldos grupelės (Senamiesčio, Centro, Nemenčinės, Pilaitės ir Vakarų krašto)! Šią tarnystę toliau koordinuoja Sabina M.

Bendraudamos ir dalindamosi iškėlėme ir kelis poreikius. Visos vieningai sutarėme, kad mūsų bažnyčioje labai trūksta Mamų klubo (mamoms, kurios namuose augina ikimokyklinio amžiaus vaikus) bei daugiau renginių skirtų šeimoms ir sutuoktiniams. Jeigu jūs turite iš Viešpaties paraginimą tarnauti šioje srityje, susisiekite su Vita R.

Apibendrinant, noriu labai pasidžiaugti kiekviena moterimi prisidedančia prie įvairių moterų tarnysčių Vilniaus Laisvųjų krikščionių bažnyčioje. Taip pat dėkoju kiekvienai skyrusiai savo laiką ir širdį vizijos kūrimui. Džiaugiuosi Viešpačiu, kuris, pradėjęs mumyse šį darbą, Jį ir užbaigs.

Nesistebėkite neatitikimais - ši nuotrauka daryti lygiai prieš metus...




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

  Adaptuota The Professional Template tema