2012-05-04

VLKB Strategijos diena 2012 05 01

Šiltą ir saulėtą pirmąją gegužės dieną bažnyčios taryba kartu su tarnysčių vadovais susitiko bendrauti Artūro ir Vitos namuose. Pirmadienio vakarą kartu studijavome Šv. Raštą ir mokėmės apie lyderį, kaip ganytoją. Kur "ganosi" vadovai? Iš kur jie gauna sau vandens ir  maisto? Kokie pagrindiniai vadovų gundymai? Buvo smagu kartu likti ir nakvynei, ryte keltis su saule ir ruošti pusryčius atvykstantiesiems.
Antradienio rytmetį skyrėme bažnyčios šiandieninės situacijos įvertinimui. Tam naudojome SSGG (Stiprybės-Silpnybės-Galimybės-Grėsmės) metodą. Apie kiekvieną šią sritį kalbėjomės mažose grupelėse, vėliau viską apibendrinome. Taip pat iki pietų ir po jų apmąstėme, ką Dievas "nuveikė" per praėjusius 3 metus mūsų tarpe, vėliau pažvelgėme ir diskutavome apie tai, kokią bažnyčią norime matyti po 3-jų metų.
Kartu pietavome, susitikimo pabaigoje patarnavome vienas kitam Viešpaties vakariene.
Ypatingai dėkojame Stepui Ribokui, Renatai Ramanauskaitei ir Juditai Kriukaitei, kurie ilgai ruošėsi šiam susitikimui, dėjo daug pastangų ir energijos visus suburti ir įtraukti į diskusijas.
Mano nuomone, mūsų tarpe vyravo Kristaus vienybė, kuri vienijo mus Dievo Dvasioje.
Žemiau esančioje nuorodoje, rasite nuotraukas iš šio susitikimo.

VLKB Strategijos diena 2012 05 01


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

  Adaptuota The Professional Template tema