2006-12-03

Gyvenimas dėl tikslo


Misionieriškas labdaros fondas LICHT IM OSTEN pristato naujai išleistą Riko Voreno (Rick Warren) knygą


„GYVENIMAS DĖL TIKSLO“


Ši knyga padės jums suprasti, kam gyvenate ir kokį nuostabų planą Dievas yra jums numatęs – tiek gyvenimui žemėje, tiek amžinybei. Rikas Vorenas kviečia jus drauge leistis į keturiasdešimties dienų dvasinę kelionę, kuri padės jums rasti atsakymą į svarbiausią gyvenimo klausimą: kam aš čia esu? Žinodami, kokiam tikslui Dievas jus sukūrė, patirsite mažiau streso, sutelksite savo jėgas, lengviau priimsite sprendimus, jūsų gyvenimas įgis prasmės, o svarbiausia – jūs pasiruošite amžinybei.


„Gyvenimas dėl tikslo“ yra pagalbinė priemonė XXI amžiaus krikščionims, vaizduojanti gyvenimo būdą, kuris pagrįstas amžinais Dievo tikslais, o ne kultūros išpažįstamomis vertybėmis. Knygoje pateikta daugiau nei 1200 Biblijos eilučių. Ji kviečia iš naujo permąstyti priimtus šlovinimo, krikščioniškos bendrystės, mokinystės, tarnystės ir evangelizacijos apibrėžimus. Laikydamasis Osvaldo Čemberso tradicijos, Rikas Vorenas siūlo išmintį apie gyvenimo esmę.


„Žiūrėkite, kad nepraleistumėte to, kas gyvenime svarbiausia. Perskaitykite šią knygą! „Gyvenimas dėl tikslo“ atves jus į didingus dalykus – išmokti gyventi vykdant Didįjį įsakymą ir Didįjį pavedimą.“ BILIS GREMAS ir FRANKLINAS GREMAS


RIKAS VORENAS (RICK WARREN) yra vienos didžiausių ir žinomiausių Amerikos bažnyčių – Sedlbeko bažnyčios (Lake Forest, California) – įkūrėjas ir pastorius.


Už knygą prašome paaukoti 15 lt.


Dėl knygos teirautis :

Misionieriškas labdaros fondas LICHT IM OSTEN

Vilniaus g. 100, LT-76285 Šiauliai

Tel./faks. (8-41) 520898, mob. tel. 8-699-62142

El.paštas lio@splius

1 komentaras:

  1. Sveiki.ar jusu el pastas nepasikeites? Norejau pasiteirauti jeigu pirkciau dvi knygas gyvenimas del tikslo.,ar butu kazkokia nuolaida?aciu

    AtsakytiPanaikinti

  Adaptuota The Professional Template tema