2014-04-26

Moterys "nerimsta" - susitikimai atsinaujina

Atgimstantys moterų susitikimai primena tokius laikus (apie 2008-uosius), kai bendruomenės moterys ir draugės susitikdavo bendrauti, dalintis kasdieniais džiaugsmais ir sunkumais (daugiau info apie tai spausti čia). Tuometiniai susitikimai padėjo formuotis moterų tapatybei, puoselėti ugdančius santykius šeimoje ir draugystėje.

Moterų susitikimai trumpam buvo nublėsę, tačiau po pertraukos, jie vėl įgauna pagreitį. Turbūt, taip jau yra - moterys viena be kitos NEGALI gyventi! Kaip pasakytų Mark'as Gungor'as moterų galvoje kiekvieną akimirką vyksta kažkokia raizgalynė - joms viskas rūpi! Joms svarbu vienai su kita aptarti smulkiausius kasdienius klausimus, pasitarti kokios prekės geriausios ir ekologiškiausios šeimai, kokia kosmetika padeda moterims atskleisti natūralų grožį, kaip išlaikyti darnius santykius šeimoje, kaip auginti vaikus ir t.t. - tokios jau tos moterys :) Tad po pauzės, bendruomenės moterys ir jų draugės vėl pradeda aktyvų tarpusavio bendravimo ir dalinimosi etapą:


2014.03.15 moterys mokėsi daryti natūralią kosmetiką. Klegėdamos maišė įvairias žoleles su moliu, kad kartą per savaitę vakare po darbų galėtų pasimėgauti atgaivinančia kauke. Ilgai bet kantriai maišė vašką su įvairiais aliejais, kad po namų ūkio darbų jų nagučiai būtų atgaivinti ir dar visokius kitokius stebuklus gaminosi sau :)

 
2014.04.26 atlikus namuose esančių daiktų ir rūbų "kratą" buvo atsikratyta tuzino dulkes namuose renkančių rakandų (vyrai dėl to turėtų būti labai laimingi :)). Atnešusios savo nenešiojamus rūbus ir atnaujinusios garderobą moterys džiaugsmingai nuskubėjo tvarkyti šeimos reikalų į namus. Tiesą sako posakis: "Kuo skiriasi moters ir vyro pasakymas: "Neturiu ką apsirengti!" - moterims tai reiškia, kad nėra naujų rūbų spintoje, o vyrams - nėra nieko švaraus, ką užsidėti". Tad, vyrai, ačiū, kad išleidote moteris į šį rytinį susitikimą - bent porą savaičių moteris nesakys: "Neturiu ką apsirengti!":)

Susitikimai būna tikrai paprasti, neįpareigojantys ir paliečiantys aktualias kasdienes temas tiek ištekėjusioms, tiek dar laukiančioms antros pusės. Jie yra atviri visoms merginoms ir moterims.
Norint sudalyvauti susitikime, prašome kreiptis į Simoną
e-mail'u: Sima83@gmail.com

Iki pasimatymo :)

Rengė: Dovilė Jakaitytė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

  Adaptuota The Professional Template tema